KROVOPOKRIVAČKI RADOVI

Pokrivanje krovova ravnim limom po sistemu G falca, trapeznim limom, profilisanim limovima u obliku crepa, krovnim panelima i PVC membranom.

KROVOPOKRIVAČKI RADOVI

Jedna od glavnih karakteristika limenih pokrivača je velika pokrivna moć koju ovi materijali poseduju uz niske troškove. Krovovi pokriveni limom su visokog kvaliteta i dolaze u različitim profilima i bojama, te stoga predstavljaju idealno kvalitativno i estetsko rešenje kako za industrijske, tako i za stambene objekte. Pored toga, ove materijale odlikuje i velika čvrstina, dug period eksploatacije, jednostavna ugradnja, velika otpornost u slučaju požara, kao i mala težina i stoga ne zahtevaju komplikovanu podkonstrukciju.

KROVOVI TIM

Naša uža specijalnost su ravni krovovi, odnosno krovovi koji poseduju mali nagib za šta smo maksimalno opremljeni. Takođe, u mogućnosti smo da izrađujemo limene elemente za lučne krovove različitog radijusa po sistemu stojećeg G falca. Iz ponude izdvajamo ugradnju PVC membrane za duži životni vek vašeg krova. Birajte kvalitetno, birajte TIM.

IZVODIMO KROVOPOKRIVAČKE RADOVE

– ravnim limom po sistemu stojećeg G falca
– lučno pokrivanje limom po sistemu stojećeg G falca
– profilisanim limom u obliku crepa
– GERARD i KORRA metalnim krovnim pločama u obliku crepa
– trapeznim limovima različitih profila
– lučnim trapeznim limovima
– panelima
– PVC membranama vodećih proizvođača

EFIKASNO REŠAVAMO SVAKI ZAHTEV

Bavimo se proizvodnjom i ugradnjom pratećih elemenata limarije za koju smo posebno opremljeni. Uža specijalnost su nam ravni krovovi, limene ograde i ventilacija sa klimatizacijom. Uz dobru opremljenost postigli smo veću produktivnost, niže cene i poštovanje dogovorenih rokova. Za nas ne postoje mali i veliki poslovi, a glavni moto je kvalitetno obaviti svaki posao i ispoštovati investitora. Stoga, spremni smo da odgovorimo na sve Vaše zahteve.

zainteresovani ste za krovopokrivačke radove?

KAKO DOĆI DO NAJBOLJEG REŠENJA

PROJEKTOVANJE

Projektovanje ventilacije i klimatizacije stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. U saradnji sa projektantskim kućama spremni smo da odgovorimo na različite zahteve klijenata.

PROIZVODNJA

Osnovni proizvodni program naše firme čine limene ograde, elementi ventilacije, različite vrste opšiva i ostali nestandardni proizvodi od lima.

MONTAŽA

Pružamo usluge montaže krovnih pokrivača, ventilacije i klimatizacije, građevinske limarije kao i fasda i ograda od lima.

 

Kontakt

Adresa:

 

TIM SZR, Žiča 347
36000 Kraljevo, Srbija

Telefon: + 381 36 31 13 40

Mobilni: + 381 63 11 09 039
+381 63 11 09 036

 Email: timzica[at]yahoo.com

office[at]timlim.rs

Website: www.timlim.rs

Upit za ponudu

Pored visokog kvaliteta proizvoda, TIM SZR nudi stručnu pomoć za rešavanje svih izazova u okviru naše oblasti a sa kojim se klijenti suočavaju u svom razvoju. Pošaljite nam upit za ponudu, mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i dostaviti Vam sve potrebne informacije.

 

Najnoviji završeni radovi

© 2021 TIM SZR | Launched by  BIG BRAND CREATIVE