VENTILACIJA

Proizvodnja i montaža ventilacionih kanala od pocinkovanog lima, spiro kanala, ugradnja sistema klimatizacije i kuhinjskih EKO hauba.

VENTILACIJA

Firma Tim bavi se proizvodnjom i montažom ventilacionih kanala od pocinkovanog lima, spiro kanala, kao i ugradnjom sistema klimatizacije. Oprema koju koristimo proizvedena je od strane renomiranih kompanija čime se garantuje kvalitet i dugovečnost ventilacionih sistema. Naš tim u potpunosti je osposobljen bilo da se radovi izvode na visini ili na nižim objektima.

VENTILACIJA TIM

Iz ponude izdvajamo usluge montaže svih vrsta ventilatora, rekuperatora, kanalskih klima, ventilacionih rešetki, anemostata, linijskih difuzora, lakolebdećih i fiksnih žaluzina, kao i kuhinjskih EKO hauba. Stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakve dodatne informacije i zahteve iz oblasti klimatizacije i ventilacije.

OBJEKTI NA KOJIMA IZVODIMO RADOVE VENTILACIJE I KLIMATIZACIJE

– klubovi
– kafići i picerije
– restorani
– sale za proslave
– profesionalne kuhinje
– podzemne garaže
– industrijski i stambeni objekti
– objekti u mesnoj industriji

EFIKASNO REŠAVAMO SVAKI ZAHTEV

Bavimo se proizvodnjom i ugradnjom pratećih elemenata limarije za koju smo posebno opremljeni. Uža specijalnost su nam ravni krovovi, limene ograde i ventilacija sa klimatizacijom. Uz dobru opremljenost postigli smo veću produktivnost, niže cene i poštovanje dogovorenih rokova. Za nas ne postoje mali i veliki poslovi, a glavni moto je kvalitetno obaviti svaki posao i ispoštovati investitora. Stoga, spremni smo da odgovorimo na sve Vaše zahteve.

zainteresovani ste za tim rešenja ventilacije?

KAKO DOĆI DO NAJBOLJEG REŠENJA

PROJEKTOVANJE

Projektovanje ventilacije i klimatizacije stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. U saradnji sa projektantskim kućama spremni smo da odgovorimo na različite zahteve klijenata.

PROIZVODNJA

Osnovni proizvodni program naše firme čine limene ograde, elementi ventilacije, različite vrste opšiva i ostali nestandardni proizvodi od lima.

MONTAŽA

Pružamo usluge montaže krovnih pokrivača, ventilacije i klimatizacije, građevinske limarije kao i fasda i ograda od lima.

NAJNOVIJI RADOVI

 

Kontakt

Adresa:

 

TIM SZR, Žiča 347
36000 Kraljevo, Srbija

Telefon: + 381 36 31 13 40

Mobilni: + 381 63 11 09 039
+381 63 11 09 036

 Email: timzica[at]yahoo.com

office[at]timlim.rs

Website: www.timlim.rs

Upit za ponudu

Pored visokog kvaliteta proizvoda, TIM SZR nudi stručnu pomoć za rešavanje svih izazova u okviru naše oblasti a sa kojim se klijenti suočavaju u svom razvoju. Pošaljite nam upit za ponudu, mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i dostaviti Vam sve potrebne informacije.

 

Najnoviji završeni radovi

© 2021 TIM SZR | Launched by  BIG BRAND CREATIVE